Vijf elektrische gereedschappen die u nodig heeft voor uw tuin

elektrisch gereedschap

Tuinieren kan een eindeloze klus lijken, maar met vijf elektrische gereedschappen – snoeischaar, bladblazer, heggenschaar, kettingzaag en cultivator – kunt u het meeste uit uw tijd buiten halen. Barlow biedt advies voor het kiezen van het juiste gereedschap (tegen de juiste prijzen) voor u.

String Trimmer

Onkruid is de grootste vijand van de huistuinier, maar met de snoeischaar kunnen tuinders de overhand krijgen. Deze tool gebruikt een roterende monofilament snaar om onkruid aan hun voeten af ​​te snijden. De snoeischaar is ook de beste oplossing om langs trottoirs en opritten te kantelen en dicht bij boomstammen te maaien waar de grasmaaier niet bij kan.

Grass Trimmer

Waarnaar te zoeken

Stringtrimmers worden geleverd met rechte en gebogen assen. Het gebogen type is goed om van dichtbij te trimmen, terwijl de modellen met rechte as beter zijn om te snijden wanneer u verder van het lichaam moet reiken, zoals een heuvel op. De rechte assen zijn doorgaans zwaarder en duurder.

Bladblazer

Kom in de herfst, alle weelderige bladeren vervagen tot bruin en bedekken je eens zo mooie gazon. Bespaar jezelf uren harken met een bladblazer. De nieuwe modellen die zowel blazen als zuigen, kunnen ook handig zijn om vuil in uw tuin op te ruimen.

Waarnaar te zoeken

Bladblazers zijn er ook in gasgestuurde, bedrade elektrische en batterijstijlen. De taak van de bladblazer kost nogal wat energie, dus de levensduur van een batterijaangedreven ventilator tussen ladingen is vrij beperkt en kan het best worden gebruikt als de taak vrij klein is.

Heggenschaar

Als u veel struiken en heggen heeft, zult u snel moe worden van het met de hand snoeien van takken per keer. Dit is in plaats daarvan een taak voor een paar heggenscharen, die twee getande messen gebruiken die heen en weer bewegen om takken lickety-split af te knijpen.

Heggenschaar

Waarnaar te zoeken

Nogmaals, u kunt kiezen tussen modellen met gas, elektrische snoeren en elektrische batterijen. En nogmaals, de batterijmodellen zijn het beste voor lichte toepassingen, de gasmodellen voor zeer zwaar gebruik. De meeste huiseigenaren kiezen voor het model met snoer als compromis tussen vermogen en prijs: zowel de gas- als de batterijmodellen zijn duurder. De modellen met snoer zijn ook lichter en stiller.

Kettingzaag

Een kettingzaag is perfect om grote takken in kleinere, beter hanteerbare stukken te zagen. Dit soort zagen is ook handig voor het trimmen van takken die te breed zijn voor andere apparaten.

Waarnaar te zoeken

Het zagen op een kettingzaag wordt gedaan door een geslepen ketting die rond het blad racet. Omdat deze taak veel kracht vergt, zijn kettingzagen op batterijen geen grote speler op de markt: uw keuzes zijn een gasaangedreven en een elektrisch model met snoer

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *