Het beste tuingereedschap voor de herfst

tuingereedschap

Dit is het seizoen van hard werken. Tijd om de tuin in te gaan en de verwarde puinhoop van de natuur terug te winnen, natuurlijk met behulp van een aantal zeer handige elektrische gereedschappen.
De natte, warme zomer was perfect voor planten. Tuinen zijn uitgegroeid tot virtuele oerwouden terwijl bomen, struiken en het gras met overgave zijn gegroeid. Het ziet er misschien ontmoedigend uit, maar verstandig snoeien zal nu uw grenzen, grenzen en tuin terugwinnen en wat ruimte creëren voor bollen. En wat is een betere manier om jezelf te motiveren dan een hippe nieuwe krachtbron op te halen om dingen te versnellen? Van strimmers tot brekers, hier zijn de beste nieuwe tools op het blok.

Controle van gras

Het gras – en onkruid – groeit razendsnel. Tegen het begin van de herfst moeten ruigere grasvelden worden gemaaid voor de winter. Een grastrimmer heeft meestal een nylondraad voor het maaien van gras. Een motorzeis is normaal gesproken voorzien van messen (nylon of staal) en kan lang gras, brandnetels, bramen en onkruid aanpakken. Pas op voor egels voordat je begint met trimmen.

Blader het uit

Gevallen bladeren kunnen gazons en randen verstikken. Voor kleine gebieden verhoogt u de maaihoogte op uw cirkelmaaier, maait u over bladeren om ze te hakken en voegt u de inhoud van de grasopvangzak toe aan uw composthoop. Voor grotere gebieden, investeer in een blower / vac om bladeren te blazen en blader ze op een stapel of zuig ze op. Pak ze dan in voor bladvorm.

Meerdere opties

Grote tuinen en / of gadgetgekke tuinders kunnen een schuur vol uitrusting kopen om elke situatie aan te pakken. Een nieuwe reeks krachtige multitools beantwoordt aan deze vraag. U koopt één voedingseenheid (elektrisch, op batterijen of op benzine) en kiest vervolgens de bijpassende accessoires. Multitools besparen op onderhoudskosten, maar als de voedingseenheid uitvalt, werkt geen van uw tools totdat deze is gerepareerd of vervangen.

 

Plet en hak

Als je eenmaal gesnoeid en gesnoeid hebt, mag je het snoeien niet verspillen. Recycle het terug naar de bodem om de bodemvruchtbaarheid, beluchting en microbiële activiteit te verbeteren. Investeer in een shredder. Vergeet de ongelooflijk lawaaierige impactversnipperaars van weleer en doe mee aan de revolutie in de versnelling. Deze veel stillere drumshredders verpletteren en hakken snoeihout in miniatuur geplette boomstammen. Het verbrijzelen creëert een groter oppervlak waar de ontledingsmicroben aan kunnen werken en het resultaat is een snellere afbraak.

Plet en hak

Opstarten

Wanneer u een elektrisch gereedschap koopt, vergelijk dan de prijzen en beschikbaarheid online, maar bezoek uw lokale specialist voor advies. Ook al kunt u mogelijk goedkoper online kopen, de ervaring van een specialist is van onschatbare waarde wanneer gereedschap onderhoud nodig heeft of wanneer u advies wilt over hoe u een bepaald probleem in uw tuin het beste kunt aanpakken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *